Marijke van Bemmel - Training[s]Acteur

homewat & wieexpertiseover mijcontact

 

 
 
  De sleutel zit aan de binnenkant  
 

In 2006 heb ik de basisopleiding voor TrainingsActeur gevolgd bij Dubbel E acteerservice. Sindsdien heb ik een ruime ervaring opgedaan bij zeer uiteenlopende trainingen, met name bij welzijnswerk, zorg, onderwijs, kinderopvang, politie, supermarkten en gemeenten.
De trainingen spelen zich af op alle niveaus, van managment tot werkvloer.

Trainingsacteur Marijke van BemmelNa mijn opleiding Kultureel Werk, ben ik gaan studeren aan de Hoge School voor de Kunsten Utrecht. Daar ben ik in 1995 afgestudeerd als Dramadocent.
Ik heb improvisatie/theatersportles gegeven aan studenten bij het LAKtheater in Leiden. Ik gaf dramales op een basisschool in Katwijk. En met twee dramaprojecten heb ik als docent veel basisscholen in Leiden bezocht.

Tegelijkertijd was ik in die periode met enorm veel plezier actrice bij het Land van Ooit.
Van 2000 tot 2010 was ik vaste acteur bij de JeugdTheaterWerkplaats. Samen met o.a. Marjan Geveling (actrice), Christiaan Nortier (regisseur) en Rob Musters (muzikant) ontwikkelden we jeugdvoorstellingen en gingen daarmee op tournee langs theaters en scholen door Nederland en België.
Daarnaast heb ik in verschillende voorstellingen van Pandemonia gespeeld.
Pandemonia is het wetenschapstheaterbureau dat theater inzet om kennis over te dragen aan kinderen.
Voor de Buitenbieb in Alphen aan den Rijn maakte ik zelf drie jaar achtereen een kindermeespeelvoorstelling over boeken. De laatste twee keer in samenwerking met Tommie Freke (muzikant)

Naast het acteren heb ik een aantal jaren tussendoor met veel plezier bij de Slagwerkkrant gewerkt als publiciteit- en marketingsmedewerker.

 
     
 
 
     
 

Marijke van Bemmel / Training[s]Acteur / 06-23770255

 
  schilderij: Aaltje van Bemmel