Referenties

Gedrag roept gedrag op, dat wat jij doet heeft altijd invloed op de ander 

Reacties van cursisten

“Echt, oefensituatie kwam reëel over – ik schoot in mijn ‘werkmodus’ ”

“Duidelijk kennis van zaken, duidelijke en vriendelijke feedback”

“Veel ervaring, goed inleven, maakt vooraf inschatting van deelnemers”

“Naast het goede acteren, goede reflectie en kennis over vakgebied”

“Niet van echt te onderscheiden”

“Zeer overtuigend in de rollen!”
“Inlevend in de rol, aansluitend bij het leer- en ontwikkelproces”“Zeer goed! Feedback waardevol

“Marijke is een geweldige trainingsacteur om mee samen te werken. Zij noemt zichzelf ‘levend oefenmateriaal’ en dat is wat zij precies is. Mijn cursisten roemen vooral haar ‘antenne’; Marijke weet altijd precies die reactie te geven die ervoor zorgt dat er inzichten ontstaan over het eigen gedrag. Een fijnere spiegel om mee samen te werken, kan ik mij niet indenken.”

“Marijke is een heel prettige en professionele actrice om mee te werken. Niet alleen is zij een erg goede actrice, ze kan ook goed registreren tijdens het spelen, waardoor haar feedback helder en haarscherp is. Marijke levert kwaliteit en is een waardevolle medewerker bij trainingen.”

“Ik vind Marijke een top trainingsactrice en bovenal een leuk humorvol mens! Werk regelmatig met haar samen en wat ik zo knap vind van haar is dat ze altijd respect heeft voor de deelnemers van de training (of die nou hoog of lager in de boom zitten) en daar goed bij aansluit. Mensen durven bij haar wel te oefenen en te experimenteren daardoor. Haar feedback is helder, no nonsense en opbouwend. Voor mij is ze ook een hele fijne sparringpartner tijdens trainingen”

“Met Marijke als trainingsacteur is het heel prettig werken. Met een goede voorbereiding laat ze vanuit rust en reflectie de deelnemers ervaren wat het effect is van hun gedrag. Eerlijk, en met humor en zachtheid. Vanuit die zachte confrontatie waar dat kan, en een meer duidelijke waar dat nodig is, ervaren de deelnemers precies wat werkt en wat niet. In de samenwerking versterkt zij de training én de trainer vanuit haar eigen expertise en is hierin echt van een enorme meerwaarde in de training. En daarnaast is Marijke gewoon een fijn mens.”

“Prachtig om te zien hoe goed ze in haar rol bleef als ouder in het gesprek met een leerkracht. Daarbij zorgde ze voor een persoonlijke en betrouwbare sfeer, waardoor de deelnemers zich durfden te laten zien. Iedereen ging naar huis met nieuwe inzichten over hoe je met elkaar in gesprek kan gaan!”

“Marijke is een flexibele trainingsactrice, die zich makkelijk bij een groep invoegt. Haar feedback is to the point, opbouwend en geeft goed inzicht in wat er in een gesprek gebeurt. Het is altijd prettig om met haar samen te werken in communicatietrainingen.”

“Marijke is een getalenteerde trainingsacteur. Iedere keer weer bleek haar inzet tot meerwaarde voor de training te leiden. Een fijne bijkomstigheid is haar prettige en gezellige manier van samenwerken.”

“Marijke is een actrice die op alle emoties zeer veel vakvaardigheid laat zien. Zij kan van woede tot verdriet levensecht neerzetten.
Marijke geeft blijk van kennis over de tools en geeft deze gevraagd of ongevraagd terug aan de deelnemer. Voor de trainer geeft dat dan weer gereedschap om verder uit te werken met de deelnemer”

“Het is prettig werken met Marijke. Zij is in staat om heel snel met de cursist tot de kern te komen. Voor de deelnemer het weet, zit hij of zij in de oefensituatie. Oefenen met Marijke is daardoor altijd veilig, vertrouwd en zeker ook impactvol!”

“In de opleiding/training Calamiteitonderzoek die ik verzorg is het live oefenen van interviews een vast onderdeel, waarbij ik steevast Marijke als trainingsacteur vraag. Zij zet op verzoek elk gedrag onmiddellijk en heel overtuigend neer en is daarbij uitstekend in staat om te verwoorden hoe zij het oefengesprek heeft beleefd en vervolgens goed gedoseerd concrete suggesties te doen voor hoe het óók kan. Wij proberen dit samen op een voor de deelnemers veilige manier te doen, Marijke heeft daarin een belangrijke rol en vult deze heel plezierig en professioneel in! “

Zojuist een ontzettend leuke en effectieve training “Regie voeren” voor wijkteammedewerkers met Marijke als trainingsacteur afgerond. Marijke weet op een professionele manier gedrag neer te zetten wat zeer herkenbaar is voor de professionals. Of het nu een grensoverschrijdende vader is, een autistische puber of een zeer wantrouwende moeder; Marijke is het. Bij het teruggeven van feedback is zij zeer respectvol, zodat professionals steeds aangeven; dit is fijn, dit is veilig oefenen. En die veiligheid is nodig om te kunnen leren. Professionals worden daardoor echt aan het denken gezet en je ziet zichtbaar ander gedrag. Hoe mooi!!! Bedankt Marijke